Beach Sprint Party 2023

Geplaatst op 08-10-2023  -  Categorie: Coastal Rowing

Topdag voor alle roeiers van het ACRC

Op 8 oktober jl. organiseerde het Amsterdam Coastal Rowing Centre voor de eerste keer de Beach Sprint Party: onderlinge wedstrijden vanaf het strand van Ijburg, voor alle roeiers die aan het ACRC verbonden zijn: van WV IJburg, De Hoop en de Amstel. Het werd een groot succes!

De ploegen werden ter plekke samengesteld uit alle aanwezige roeiers om zoveel mogelijk nieuwe verbindingen te leggen tussen de roeiers van de drie verenigingen. Zo waren alle clubkleuren in de teams vertegenwoordigd.
“In het begin was het even een rare gewaarwording om in gemixte teams te zitten”, zo vertelt Ewout Barendregt, “maar wat een enthousiasme van iedereen! “
Uiteindelijk gingen er vijf teams het water op, om het in verschillende rondes tegen elkaar op te nemen op een traject in de baai vanaf het strand, de damwand rond en weer terug naar het strand, een afstand van iets meer dan een kilometer.

beachsprint1

Memorabele wedstrijden, waarbij ons natuurlijk vooral de beach sprint tussen Hans en Toine opviel. Ze gaven echt alles om als eerste bij de vlag te zijn.
Zie op de foto hoe Hans de boot uitspringt………….

beachsprint2

En tot slot natuurlijk de prijsuitreiking, met champagne voor de winnaars en daarna lekker borrelen bij de containers op het strand.
Kortom: een topdag voor alle roeiers van het ACRC!


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst