Driedubbel lustrumfeest WV IJburg

Geplaatst op 19-09-2024  -  Categorie: Evenementen

Driedubbel lustrumfeest WV IJburg:

vrolijke vaartocht, lekker eten, en prachtig weer!


Afgelopen zaterdag, 14 september, was het zover: Watersportvereniging IJburg vierde met haar leden drie lustrums tegelijk. Het is dit jaar 20 jaar geleden dat de vereniging werd opgericht, 15 jaar geleden werd op Haveneiland Oost onze verenigingshaven geopend, en vijf jaar geleden begonnen wij met coastal rowing, een destijds nieuwe tak van de roeisport.
Al met al een mooie aanleiding voor een driedubbel feest! Met het historische schip de IJveer XIV van rederij Navigo maakten wij bij prachtig weer een vrolijke vaartocht over de ons bekende wateren. En terwijl wij met z’n allen mooie herinneringen ophaalden, genoten wij van drankjes, hapjes en een oosters getinte maaltijd, verzorgd door het team van Dok48. En na afloop van de vaartocht – kort na zonsondergang – hadden we nog een gezellige nazit in ons clubgebouw H2IJ aan de haven.

lustrum1

 

 

 

De IJveer XIV, het historische schip uit 1930, dat het toneel was van ons driedubbele lustrumfeest.

 

 

 

 

 

 

  

lustrum2

lustrum3

 

 

 

 

 

 

 

In de passagiersruimte en bovendeks, een boot vol gezelligheid…

 

lustrum4

lustrum5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toine Heijmans (foto rechts) - die 20 jaar geleden het initiatief nam voor de oprichting van WVIJburg - en Ewout Barendregt en Hans van Willegenburg (foto links) - die er voor zorgden dat 5 jaar geleden Coastal Rowing een onderdeel werd van onze vereniging - haalden voor de feestgangers tal van mooie herinneringen op.


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Peter Corstiaans
21 sep 2024 21:02

Leuke herinnering aan! Was super georganiseerd ook. Hulde!